Зробіть перший крок до професійного майбутнього: вивчіться на візажиста!

  • 17

Фото без опису

Чи відчуваєте ви у собі потенціал створювати красу? Можливо, вже довгий час мрієте потрапити у захопливий світ Beauty-індустрії і реалізуватись саме там? Якщо відповідь «так» – час зробити перший крок!

 Візажист – це майстер, який здатен побачити у кожній людині свою особливу родзинку та, за допомогою сучасних засобів макіяжу, виокремити її, зробити однією з ключових нот в образі. Якщо ви бажаєте підкреслювати індивідуальність клієнта і створювати вишукані образи і стилі, пропонуємо вам опанувати творчу професію «Візажист» на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Заняття розпочинаються 12 вересня поточного року, триватимуть – 5 місяців.  Навчання відкриє перед вами безмежні можливості у сфері краси та моди. Протягом освітнього курсу ви розкриєте секрети ідеального макіяжу будь-якої складності, освоїте основні техніки та сучасні тенденції візажу, познайомитесь з різноманітними видами косметики та необхідним інвентарем для роботи, отримаєте практичні майстер-класи від провідних фахівців галузі.

А після – на вас чекає море можливостей працевлаштування: салони краси, весільні салони, фотостудії, приватні замовники. Високопрофесійні та досвідчені фахівці матимуть змогу працювати на телеканалах, кіностудіях, в шоу-бізнесі тощо.

Навчання стане у нагоді і тим, хто бажає стати підприємцем. Досягнувши необхідного рівня професійного розвитку ви зможете відкрити власний салон краси! Затребуваність make-up-професіоналів, без сумнівів, висока, а майстри своєї справи завжди користуються попитом на ринку праці! Тож станьте на крок ближче до своєї мрії – навчайтеся вже зараз.

За детальною інформацією звертайтесь до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Контакти тут: http://surl.li/pacfp   

Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir 

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням: https://is.gd/A1GYNF 

 

#служба_зайнятості #професійне_навчання