Все про секрети касових операцій з Державною службою зайнятості: опануйте актуальний фах!

  • 10

Фото без опису

Важко уявити хоча б одне підприємство сфери послуг або торгівлі без такого працівника, як касир. Сьогодні це кваліфікований працівник, що безпосередньо виконує касові операції та здійснює роботу по ефективному обслуговуванню покупців у сферах роздрібної та оптової торгівлі в неспеціалізованих та спеціалізованих магазинах. Досвідчені фахівці, працюючи над підвищенням свого професійного і технічного рівня, можуть завжди розраховувати на достойні пропозиції, кар’єрний ріст і розвиток.

Якщо у вас є бажання опанувати одну з провідних професій торговельної галузі, для вас є чудова пропозиція – навчання за сприяння Державної служби зайнятості. Пропонуємо вам освоїти професію «Касир торговельного залу (ІІІ категорія)» на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти.

Навчання стартує – 10 вересня 2024 року. Тривалість – 5,3 місяці.

Опанувавши цех фах, ви з легкістю знайдете роботу з гідними умовами. Наші досвідчені майстри виробничого навчання та викладачі розкриють вам секрети касових операцій, навчать визначати платоспроможність державних грошових знаків та платіжних карток, поділяться своїми знаннями, навичками та досвідом в процесі вибору реєстратора розрахункових операцій, його реєстрації та експлуатації, ведення касової документації та складання звітів, а також навчать тонкощам в розрахунках з покупцями в готівковій та безготівковій формах.

Тож якщо ви перебуваєте у пошуках стабільної роботи – пропозиція саме для вас! Не сумнівайтесь, професія касира буде актуальною на довгі часи, адже сфера торгівлі є однією з провідних сфер сьогодення!

Нагадуємо, що для безробітних громадян, які зареєстровані у Державній службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Не втрачайте часу, зверніться до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

 

Контакти тут: http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за

Посиланням: https://is.gd/A1GYNF

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості