Укренерго відкриває нові професійні можливості для ветеранів та їхніх родин

  • 13

Фото без опису

НЕК «Укренерго»  починає нову  комплексну програму з навчання та працевлаштування ветеранів, ветеранок та членів їхніх сімей «Разом». Програма дасть можливість освоїти нову професію з нуля та стати професійними електромонтерами/електромонтерками з обслуговування підстанцій.

Програма створена для людей, які не мають наразі навичок та знань для побудови кар’єри в енергетичному секторі, проте бачать свої перспективи саме у цій галузі. Після завершення курсу його учасники отримають всі необхідні знання та вміння, щоб приступити до нової, дійсно цікавої роботи.

У першу чергу Укренерго запрошує до співпраці мешканців невеликих міст та сіл. Наголошуємо, що крім ветеранів та ветеранок до навчання запрошуються і члени родин військовослужбовців.

Окремо звертаємо увагу, що для участі у програмі не ставляться вимоги до профільної освіти, нинішніх знань з питань енергетики, досвіду роботи, віку чи статі. Головне – мати бажання навчатися та працювати.

Заявки приймаються до 08 травня, початок навчання вже у травні.

Більше деталей про навчання на офіційному сайті НЕК «Укренерго» посилання тут  https://ua.energy/together.html, а також на офіційній сторінці у FB.

Анкета для участі у програмі тут.  

НЕК «Укренерго» впроваджує цю освітню ініціативу спільно з Український ветеранський фонд, Veteran Hub, Lobby X  та ITC - Israel Trauma Coalition для швидкої адаптації ветеранів до нових цивільних професій та підтримки їх близьких.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості