Куди звертатись роботодавцю для отримання компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю?

  • 67

Фото без опису

 

Для отримання компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю роботодавець має звернутися до філії обласного центру зайнятості за місцем провадження його господарської діяльності та подати заяву і визначений перелік документів.

Це врегульовано пунктом 6 Порядку надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893.

Водночас слід зазначити, що рішення про надання (відмову в наданні) компенсації приймається обласним центром зайнятості протягом 10 робочих днів з дня подання роботодавцем документів. Рішення оформляється наказом. Це рішення надсилається роботодавцю філією обласного центру зайнятості протягом 3-х робочих днів (на адресу електронної пошти).

Все про компенсацію за облаштування робочих місць осіб з інвалідністю та інші компенсації для роботодавців за одним  посиланням  https://is.gd/VYrheS

Є питання? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів. Контакти тут http://surl.li/emipw

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості