Кіровоградщина: служба зайнятості запрошує на роботу кулінарів та пропонує зарплату до 17 тисяч гривень

  • 122

Фото без опису

 

Шановні гурмани та шанувальники кулінарної майстерності! Кіровоградський обласний центр зайнятості відкриває двері до світу смачних можливостей із вакансіями для талановитих кухарів у регіоні, наразі їх – 37.

Хочете розвивати своє мистецтво кулінарії та отримувати за це достойну винагороду? Зараз саме час долучитися до команди! Зарплатні ставки для цих позицій можуть сягати до 17 тисяч гривень на місяць. Зокрема, мова йде про потребу у працівниках до медичних, навчальних та розважальних закладів, а також закладів громадського харчування. Працівники потрібні як із досвідом роботи, так і без нього.

Кандидати, які бажають подати заявку на ці вакансії, можуть звертатися до фахівців Долинського управління Кропивницької філії обласного центру зайнятості за адресою м. Долинська, вул. Центральна, 153 або за телефоном (044) 244-94-93.

Якщо ж ви ще не маєте освіти кухаря, але хочете здобути, Державна служба зайнятості пропонує вам професійне навчання (для безробітних громадян навчання безоплатне). Графік формування груп в онлайн-графіку.

Хочете переглянути інші пропозиції роботи? Ми вам пропонуємо:

Також можете скористатися посиланням та заповнити анкету пошуку роботи і з вами обов’язково зв’яжеться фахівець.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості