Розбудуйте свій бізнес з нуля: пропонуємо навчання в Івано-Франківську від Служби зайнятості!

  • 121

Фото без опису

 

Готові зробити перший крок до власного бізнесу та реалізувати ваші підприємницькі мрії? Шукаєте підтримку та знання, які допоможуть вам розбудувати успішний бізнес з нуля? Тоді ви потрапили за адресою!

З 20 березня цього року на базі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості стартують курси підвищення кваліфікації за програмою «Основи бізнес-планування».  Це ваша унікальна можливість отримати професійні знання та навички, необхідні для створення успішного бізнесу у будь-якій сфері.

Під керівництвом досвідчених фахівців ви опануєте основи бізнес-планування, навчитесь аналізувати ринок, розробляти стратегії та плани дій, а також оцінювати ризики та визначати шляхи їх мінімізації.

Незалежно від того, чи маєте ви вже ідею для бізнесу, чи тільки починаєте свій шлях у підприємництві, ці курси стануть вашим вірним помічником у реалізації ваших цілей та амбіцій у сфері бізнесу.

Готові стати частиною цього цікавого процесу? Для отримання додаткової інформації, звертайтеся до фахівців Долинського управління Кропивницької філії обласного центру зайнятості за адресою м. Долинська, вул. Центральна, 153 або за телефоном (044) 244-94-93 або пишіть нам у Telegram-канал – t.me/dcz_kir

До відома. Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне, для інших – можливе на платній основі.

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням https://is.gd/A1GYNF

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості