Як вирощувати малину, виноград та інші плодово-ягідні культури? Розкажуть на курсах від служби зайнятості

  • 185

Фото без опису

                                                                              

Сьогодні агропромислова галузь розвивається стрімко у всьому світі, отже  потреба у кваліфікованому персоналі є стабільною на ринку праці.

Якщо ви хочете працювати у цій сфері як найнятий робітник або ж здобути професійні знання та потім відкрити власну справу, за допомогою Державної служби зайнятості ви можете отримати необхідні знання у найкоротші терміни. Ми пропонуємо вам курси цільового призначення за програмою «Технологія вирощування плодово-ягідних культур». 

Навчання стартує 01 березня цього року на базі Львівського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Специфічних вимог до кандидатів на навчання немає. 

Кваліфіковані викладачі навчать вас основним роботам із підготовки ґрунту та  висаджування сіянців плодово-ягідних культур, виконувати всі роботи з вирощування та догляду за культурними рослинами, у т.ч. вживати заходів щодо боротьби із хворобами та шкідниками, обробляти посіви і насадження отрутохімікатами, дотримуватися правил збирання врожаю та зберігання плодів і ягід згідно з чинними стандартами.

Зацікавилися? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування: контакти тут http://surl.li/pacfp або пишіть нам у Telegram-канал – t.me/dcz_kir

До відома. Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне, для інших – можливе на платній основі.

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням https://is.gd/A1GYNF

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості