єРобота: Держава підтримала переробну галузь грантами на понад 2,6 млрд гривень

  • 16

Фото без опису

 

За 2023 рік підприємці отримали 650 грантів за програмою розвитку переробки. Всього з моменту старту програми було створено майже 10 тисяч нових робочих місць.

Серед переробних компаній, котрі подаються на гранти найпопулярнішими є такі види діяльності:

  • Виробництво харчових продуктів;
  • Оброблення деревини та виготовлення виробів з деревини та корка, крім меблів; виготовлення виробів із соломки та рослинних матеріалів для плетіння;
  • Виробництво готових металевих виробів, крім машин і устаткування;
  • Виробництво меблів.

Як отримати грант на розвиток переробного підприємства? За грантовою програмою «Новий рівень» можна отримати грант до 8 млн гривень. Він надається за умови співфінансування держава/отримувач у співвідношенні 50/50. Для підприємств, які працюють на деокупованих територіях, пропорція співфінансування складає 20/80, де лише 20% коштів інвестує підприємець.

Обов'язкова умова надання коштів — створити до 25 робочих місць. Подача заявки здійснюється через портал Дія. Детальніше: https://1ll.ink/m9xMX

Є давня бізнес-ідея? Читайте більше про програму «єРобота», перегляньте Порядок надання мікрогрантів та беріть участь. Потрібна консультація? Звертайтеся по допомогу до фахівців Кіровоградського обласного центру зайнятості за номером телефону +38 (093) 478 70 81 або пишіть нам у Telegram.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості