Експериментальний проєкт: безкоштовне профнавчання для ветеранів та осіб з інвалідністю внаслідок війни

  • 215

Фото без опису

 

Ви учасник бойових дій чи особа з інвалідністю внаслідок війни? Бажаєте отримати нову професію чи підвищити власну кваліфікацію та успішно повернутися до професійного життя? Візьміть участь в експериментальному проєкті з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни. Для цього пропонуємо скористатися інфографікою, що нижче, та зробіть декілька кроків до професійної самореалізації.

 

 

 

Нагадаємо, що правові норми експериментального проєкту з профнавчання визначені Порядком реалізації експериментального проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року № 984 (набрала чинності 19 вересня 2023 року).

Зазначений Порядок доступний на вебсторінці Державного центру зайнятості за посиланням https://www.dcz.gov.ua/docs

Є питання щодо організації професійного навчання? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування або телефонуйте, контакти тут https://cutt.ly/oJ8G2q9

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості