ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК: Працевлаштування осіб з інвалідністю

  • 269

Фото без опису

 

            Конфедерацією роботодавців України розроблено у 2023 році за сприяння Міжнародної організації праці практичний посібник для роботодавців «Працевлаштування осіб з інвалідністю» (далі - Посібник), який має на меті кращу інтеграцію осіб з інвалідністю на робочі місця.

         Посібник може слугувати практичною покроковою інструкцією з прикладами вирішення різних питань, пов’язаних з працевлаштуванням осіб з інвалідністю — від організації пошуку кандидатів на вакансії для працівників з інвалідністю та їх працевлаштування до встановлення робочого режиму та звільнення.

         Крім того, для оперативного інформування роботодавців щодо змін у сфері працевлаштування осіб з інвалідністю Конфедерацією роботодавців України розроблено Платформу «РАЗОМ» ( https://pwd.employers.org.ua), на якій розміщено Посібник, кращі практики працевлаштування осіб з інвалідністю, аналітика, інформаційні матеріали, новини та законодавство щодо працевлаштування осіб з інвалідністю.  

         У разі виникнення питань та для отримання додаткової інформації звертайтесь до Долинського управління Кропивницької філії Кіровоградського ОЦЗ за адресою: м. Долинська, вул. Центральна, 153, або за тел. (044) 244-94-93.

 

 

 

Долинське управління Кропивницької філії

Кіровоградського ОЦЗ