Представництво Естонської ради у справах біженців в Україні та Естонська організація Garage48 за підтримки USAID відкривають нову менторську онлайн-Програму для жінок

  • 208

 

 

Фото без опису

Представництво Естонської ради у справах біженців в Україні та Естонська організація Garage48 за підтримки USAID відкривають нову менторську онлайн-Програму для жінок Черкаської, Кіровоградської та Полтавської областей, що допоможе розвинути професійні та лідерські якості, створити й вдосконалити власний бізнес – Empowering Women Ukraine 2023-2024!

 

Це вже п’ята з 2019 року Програма підтримки бізнес-супержінок України, організована командою Garage48 та Естонською радою у справах біженців.

 

Наша мета – допомогти українкам розпочати і зберегти власну справу, створити міцну опору для себе, для близьких і для суспільства, і в найтемніші часи не просто вберегти в собі вогник надії та впевненості у власних силах, а й бути тією, хто передає його іншим.

 

Участь у Програмі дозволить вдосконалюватись та навчатись у досвідчених українських та міжнародних підприємців і експертів. Ми будемо працювати з дизайн-мисленням, канвою бізнес-моделей, брендингом, креативним маркетингом, фінансовим плануванням, юридичними консультаціями, онлайн- та соціальними медіа, психічним здоровʼям, навичками презентації та темами пітчингу.

 

Всі заходи Програми проходять онлайн, українською та англійською мовою (з перекладом). Участь безкоштовна, на підставі поданої заявки.

 

Учасниці з найкращими бізнес-проєктами отримають грант на розвиток бізнесу!

 

Подати заявку на участь у програмі можуть жінки з Черкаської, Кіровоградської та Полтавської областей, які:

  • є власницями існуючих бізнесів у зазначених регіонах
  • керують бізнесами, що потребують підтримки у переїзді або відновленні роботи у зазначених регіонах
  • втратили засоби для забезпечення своїх сімей через війну.

 

Програма складається з двох окремих частин:

 

АКСЕЛЕРАЦІЯ – для вже існуючого та/або переміщеного бізнесу.

25 найуспішніших бізнес-проєктів отримають гранти до 180 000 гривень на розвиток, а також індивідуальну програму наставництва.

ДЕДЛАЙН – 5 грудня 2023!

 

ІНКУБАЦІЯ – для створення нового бізнесу

35 найуспішніших учасниць отримають гранти до 36 000 гривень для старту власного бізнесу, а також індивідуальну програму наставництва.

ДЕДЛАЙН – 7 січня 2024!

 

Приєднуйтеся до нас для відновлення та відбудови життя в Україні через підприємництво!

 

Додаткова інформація, Умови та РЕЄСТРАЦІЯ:  https://entrepreneur.pagulasabi.ee/uk/ukraine/empowering-women-2023-2024

 

Програма АКСЕЛЕРАЦІЯ на Facebook: https://www.facebook.com/events/858572655965983/

Програма ІНКУБАЦІЯ на Facebook:

https://www.facebook.com/events/1540058396767694/

 

Контакти для довідок:

  • Представництво Естонської ради у справах біженців в Україні – livelihoods@pagulasabi.ee, +38067 508 0839, https://www.facebook.com/ERCUkraine
  • Garage48, Естонія – kseniia@garage48.org, Ксенія Карпенкова (менеджер Garage48)

 

Програма розширення можливостей жіночого підприємництва здійснюється за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA).