День працівників соціальної сфери

  • 68

      Фото без опису

      У першу неділю листопада в нашій країні відзначається День працівника соціальної сфери. Працівники соціальної сфери – це люди, які всім іншим подають приклад людяності, співчуття та милосердя. Третього листопада на базі Варварівської філії КЗ «Гурівський ЦБК» з цим професійним святом вітали працівників Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Гурівської сільської ради. Розпорядженням сільського голови Анатолія Склярчука, за багаторічну сумлінну працю, добросовісне ставлення до роботи та з нагоди відзначення професійного свята, було вручено Подяки Гурівської сільської ради соціальним робітникам: Наталії Блищик (с.Василівка), Євгенії Герасименко (с.Бокове), Лілії Комірницькій (с.Ганнівка) та Ользі Сипко (с.Гурівка).

Фото без опису

Фото без опису

    Святкову програму «Хай не згасне ваша віра в щедрість людської доброти» підготували працівники Пишнівської та Варварівської філій КЗ «Гурівський ЦБК».

Фото без опису

Фото без опису

    Працівники Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Гурівської сільської ради висловлюють щиру вдячність за теплий прийом Надії та Миколі Кобець, за гарний настрій та позитивні емоції аматорським колективам «Пишнівчанки» та  «Експромт».