День вишиванки

  • 70

Шановна громадо!

Прийміть найщиріші вітання з Днем вишиванки – чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури! Цей день об’єднує навколо себе всіх українців, переконує берегти наші традиції, які передаються з покоління в покоління.

Адже вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами та знаками, а український рід є частиною кореня, з якого виростає могутня, незалежна, сильна та вільна Україна.

Вишита сорочка захищає від усього лихого, що може статися в людському житті, вона символізує любов у сім’ї, вірність, родинну пам’ять та традиції.

На жаль, враховуючи гіркі реалії воєнного часу, сьогодні не всі зможуть зібратися у своїх містах та продемонструвати вишиванку під мирним українським небом.

Такою є наша болюча реальність, однак українці демонструють цілому світу незламність та сильний дух, продовжуючи жити, працювати і тримати кожен свій фронт.

Сьгодні ворог нищить наші міста, щоб вони стали непридатними до життя, але українська культура, яка протягом століть створювалася предками, ніколи не зникне.

Саме тому гордо одягнемо вишиванку в цей день, щоб показати нашу нескореність, любов до життя та нашої неньки України, незламну витримку та велику силу волі на шляху до Перемоги!

Нехай мудрість і сила тисячолітньої традиції дає нам натхнення до праці та боротьби, домоможе здолати підступного ворога! А вишиванка захистить наших воїнів та всіх українців від куль та лиха.

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ!

 

Сільський голова                                                                                     Анатолій СКЛЯРЧУК

#Вишиванку_одягай_Україну_прославляй_Гурівська_ТГ

Фото без описуФото без опису

Фото без опису