Безпека в галузі сільського господарства: що треба знати – на курсах служби зайнятості

  • 93

Фото без опису

Ви керівник агропідприємства, який дбає про безпеку на робочому місці працівників та прагнете посилити профілактичну роботу із запобігання виробничому травматизму? А, можливо, ви інженер з охорони праці та бажаєте підвищити професійні компетенції та забезпечити роботу на підприємстві  згідно з нормативними документами з охорони праці?

Вам до нас! Державна служба зайнятості рекомендує курси цільового призначення за навчальною програмою «Безпека праці під час виконання сільськогосподарських робіт».

Розпочинаємо 14 квітня 2023 року.

Де? Львівський центр професійно-технічної освіти Державної служба зайнятості.

Викладачі навчального закладу ознайомлять вас з профілактичними заходами, спрямованими на запобігання нещасним випадкам на виробництві, що збереже здоров’я і життя найманих працівників та дозволить уникнути неприємностей.

Хто попереджений, той озброєний! Нові знання – нові перспективи разом зі службою зайнятості.

Якщо вас зацікавила інформація – звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості або найближчої філії обласного центру зайнятості, управління чи відділу філій. Контакти тут: http://surl.li/eghis Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості