Знайти роботу дуже складно? Пройдіть навчання за актуальною професією і переконайтеся, що це не так!

  • 72

Одеський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості  відкриває свої двері для охочих пройти навчання за професією «Робітник з комплексного обслуговування  й ремонту будинків».

Потреба у працівниках цієї професії постійна, тому ви зможете без особливих ускладнень знайти роботу в будівельних організаціях, в  ремонтних та житлобудівних управліннях, тощо.

Із золотими руками не народжуються, майстрами стають завдяки кропіткій роботі над собою, постійному навчанню і розвитку. Опануйте професію «Робітник з комплексного обслуговування  й ремонту будинків», щоб мати можливість застосувати свій професіоналізм як вдома, так і на роботі.

Запитаєте коли - навчання стартує 20 березня 2023 року і триватиме 5,5 місяця.

Робітнича професія – крок у забезпечене майбутнє! Є бажання – зробіть його!

Прагнете  підвищити свою професійну майстерність – звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: http://surl.li/eghis Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

Інформація про інші курси цільового призначення, які пропонує Одеський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, за посиланням http://surl.li/ezfsa

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у березні 2023 року, тут  http://surl.li/cbiig

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості