Чи може бути доопрацьований бізнес-план отримувачем мікрогранту?

  • 92

Так, може.

Нагадаємо, що пунктом 19 Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738, визначено наступне.

У разі коли за результатом розгляду бізнес-плану є необхідність його доопрацювання отримувачем, регіональний центр зайнятості повертає такий бізнес-план для доопрацювання отримувачу та переносить його розгляд на наступний період в межах встановленого кінцевого строку за результатами доопрацювання. Не є підставою для повернення бізнес-плану наявність орфографічних, синтаксичних, граматичних помилок, що не спотворюють змісту бізнес-плану.

Постановою Кабінету Міністрів України від 17 січня 2023 року № 39 (набрала чинності 20 січня 2023 року) внесено зміни до вказаного Порядку, у тому числі до пункту 19. Цими змінами визначено, що повернення бізнес-плану на доопрацювання здійснюється одноразово. Доопрацьований бізнес-план подається отримувачем протягом 15 календарних днів з дня отримання повідомлення регіонального центру зайнятості, надісланого у кабінет отримувача на Порталі Дія.

Ознайомитись з окремою інформацією щодо отримання мікрогрантів можна на вебсторінці Державного центру зайнятості за посиланням http://surl.li/cnwqk

Є питання щодо отримання мікрогрантів? Звертайтеся до відділу сприяння зайнятості обласного центру зайнятості за телефоном  (0522) 32 17 68.

Кіровоградський обласний центр зайнятості має власний Telegram-канал, що створений для обміну повідомленнями з клієнтами https://t.me/dcz_kir

#ДСЗ #гранти #Підтримка_підприємництва