Привітання з католицьким Різдвом Христовим

  • 247

25 грудня весь католицький світ відзначає Різдво Христове. Це особливе релігійне свято, що наповнює людські серця теплом і милосердям. Воно відзначається в багатьох країнах світу на честь народження Божого Сина, що викупив гріхи людей своєю смертю. Це найбільше свято в католицькому світі, воно припадає на найдовшу в році ніч, коли, за віруваннями християн західного обряду, і народився Ісус Христос у Вифлиємі.

Шановні віряни Римо-Католицької церкви та всі, хто святкує Різдво Христове в ніч з 24 на 25 грудня! Щороку ви першими маєте щасливу нагоду спостерігати на нічному небі спалах яскравої різдвяної зірки, промені якої несуть радісну звістку про народження Ісуса Христа у кожну домівку. В цей день ми відзначаємо Різдво Христове за григоріанським календарем як державне свято, разом із більшістю усього християнського світу, спільно із Європою.

Сподіваємося, що у Різдво Христове всі віруючі щиро звернуть свої помисли до заповідей Божих, сповідуватимуть їх щодня.

Вітаємо з католицьким Різдвом! Бажаємо, щоб у кожному домі був мир і спокій, гармонія і достаток. Нехай відбуваються чудеса і прекрасні події, наповнюючи життя чудовими моментами, щасливими посмішками і добротою людських сердець. Любові, добробуту і процвітання в кожну родину та кожну оселю!

З повагою,

Сільський голова                                                                                   Анатолій СКЛЯРЧУК 

Фото без опису