Як створювати тривимірні, фотореалістичні зображення? Навчимо на курсах

  • 171

Фото без опису

 

Як створювати, редагувати та комбінувати  3D-моделі? Яку програму краще використовувати у комп’ютерній графіці та 3D-моделюванні? Яка програма містить повний спектр інструментів, необхідних для підготовки тривимірних моделей і друку на 3D-принтерах? 

Про це все розповідатимуть на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Використання програми Meshmixer для підготовки 3D моделей», що проходитимуть на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Навчання стартує 14 листопада 2022 року.

Також ви дізнаєтесь про інструменти скульптурінгу, перенесення зображень на модель, аналіз поверхонь та створення фотореалістичних зображень. При завершенні проєктування ви зможете роздруковувати модель на 3D-принтері.

Вас зацікавила ця інформація? Не зволікайте  –  за деталями звертайтеся до фахівців відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або до найближчого центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR.

Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у листопаді 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L. 

Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості