Вітання з Міжнародним Днем бухгалтера

  • 91

Від щирого серця вітаю всіх бухгалтерів із професійним святом! 

Роль вашої професії у сучасному суспільстві важко переоцінити. Ваша праця, досвід та професійні знання роблять значний внесок у розвиток фінансово-господарської діяльності підприємств, установ і організацій, зростання національної економіки загалом.

Від людей цієї відповідальної професії залежить злагоджена робота усіх сфер народного господарства. Адже саме вони забезпечують чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів. Без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток економіки. Робота з фінансовими документами та ведення бухгалтерії віднімає колосальну кількість сил і часу. Іноді, особливо в кінці місяця, кварталу, року, у фінансових відділах часто виникає підвищена напруга. Проте в році існують особливі дні, в які всі ми маємо прекрасну можливість оцінити і висловити свою вдячність тим, хто займається цим нелегким трудом.

Дякуємо вам за щоденну працю, терпіння, сумлінне ставлення до свого обов'язку. Зичу вам та вашим родинам міцного здоров'я, мирного неба, добробуту, невичерпних сил та наснаги.

З повагою,

Сільський голова                                                                                      Анатолій СКЛЯРЧУК

Фото без опису