День підприємця

  • 136

Шановні підприємці!

Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем підприємця!

Уже традиційно щорічно у першу неділю осені, яка цього року припадає на 4 вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця.

Підприємці Гурівської громади, як і всієї України, вносять свій вагомий внесок в розвиток території, не лише як платники податків чи роботодавці, але й завдяки своїй громадсько-суспільній діяльності, як меценати, спонсори та депутати.

Саме підприємці є однією з головних рушійних сил будь-якої економіки. Без діяльності підприємництва взагалі важко уявити існування нашого суспільства, адже саме Ви забезпечуєте потребу мешканців у товарах та послугах.

Вітаємо усіх, хто займається підприємницькою діяльністю, з Вашим професійним святом.
Зичимо Вам надійних партнерів та постійних клієнтів, вдалих угод та вигідних інвестицій. Невичерпної енергії та сил для втілення планів та ідей на майбутнє. успіхів Вам в усіх починаннях. Здоров’я, щастя, миру і злагоди Вам та Вашим родинам!

З повагою
Сільський голова                                                                                                                    Анатолій СКЛЯРЧУК

Фото без опису