День працівників лісу

  • 95

Традиційно в третю неділю вересня відзначають своє професійне свято працівники лісу.

Це свято тих людей, кому на долю випала шляхетна професія – вирощувати ліси. Адже саме працівники лісової галузі постійно працюють над примноженням лісів, здійснюють посадку, догляд молодих насаджень, охорону їх від пожеж і шкідників. Як результат, забезпечують вітчизняну деревообробну галузь високоякісною сировиною, соціальну сферу і населення – дровами, поліпшують екологічний стан довкілля, нарощують випуск продукції лісового господарства.

Тож шановні працівники лісу, ветерани лісової галузі! Прийміть в цей осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом.

Хай він для Вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Бажаємо, щоб це свято принесло у Ваші домівки щастя, добро і надію на краще майбутнє.

Щиро зичу благополуччя, щоб реалізовувались Ваші кращі задуми і була щасливою доля. Здоров'я, мудрості і терпіння, злагоди і достатку, успіхів, творчої праці, віри у Перемогу та мирне майбутнє України.

Щира вдячність Вам, шановні наші лісівники, за невтомну працю і самовідданість.

З повагою та шаною

сільський голова                                                                                                                 Анатолій Склярчук

Фото без опису