Як поставити кондиціонер в будинку та систему опалення? Навчайтеся на слюсаря-сантехніка

  • 156

Фото без опису

Слюсар-сантехнік: підтримує сприятливий клімат у житлових і виробничих приміщеннях, стежить за справністю водопроводу та каналізації, виконує монтажні роботи щодо налаштування системи опалення та водопостачання.

Бажаєте навчитися це робити професійно?  Маємо для вас пропозицію!

19 вересня 2022 року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання за професією «Слюсар-сантехнік».

За 5,5 місяців ви навчитеся прокладати, установлювати та обслуговувати зовнішні та внутрішні системи комунікацій тепло-, газо- та водопостачання, кондиціювання у житлових будинках, промислових і громадських будівлях тощо.

Хочете здобути нову спеціальність та стати затребуваним на ринку праці?

Звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або до найближчого центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR.

Для зареєстрованих безробітних, у т.ч. й Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Орієнтовний графік навчання тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L.