Чи можуть у центрі зайнятості надати допомогу роботодавцям у реалізації грантових програм?

  • 161

Так, беззаперечно можуть.

 

Нагадаємо, що понад місяць діє державна програма «єРобота», яка складається з 6 проєктів, один із яких – передбачає отримання мікрогрантів українцями, які бажають створити бізнес або розвивати вже налагоджену власну справу.  У цьому проєкті  Державна служба зайнятості задіяна безпосередньо.

В інших програмах (як то гранти для створення або розвитку садівництва, ягідництва, виноградарства та тепличного господарства) центри зайнятості можуть брати участь опосередковано. Мова йде, зокрема, про консультаційну допомогу з питань організації та провадження підприємницької діяльності та про надання роботодавцям послуг з добору працівників.

Вас зацікавила інформація? Завітайте на сторінку обласного центру зайнятості у соціальній мережі Фейсбук під хештегами #Електронний_кадровий_клуб та Підтримка_підприємництва тут https://cutt.ly/AXszz9u.

Вам цікаво, які послуги надає роботодавцям Державна служба зайнятості https://www.dcz.gov.ua/storinka/poslugy.

У вас є питання сфери зайнятості? Зверніться до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за телефонами, розміщеними тут https://cutt.ly/oJ8G2q9.

Крім того, ми є у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості