Підвищуйте свої знання у сфері бухгалтерії. Старт уже скоро

  • 147

Бажаєте мати відмінне знання предметної області та фінансового обліку? Підвищуйте свою кваліфікацію в одній із найпопулярніших та високооплачуваних професій економічного профілю.

   Пропонуємо вам професійне навчання за спеціальністю «Офісний службовець (бухгалтерія)» (перепідготовка).

Коли? 07 серпня 2022 року. 

   Де? На базі Полтавського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Тривалість: 5,5 місяців.

За цей час ви покращите свої знання із фінансового обліку, введення касової книги, складання касової звітності, прийом та контроль оформлення первинних документів тощо.

Що потрібно для навчання?

  • професійно-технічна освіта;
  • вік не менше 18 років;
  • медична довідка;
  • особова медична книжка.

Для безробітних громадян Кіровоградщини, які зареєстровані у службі зайнятості, професійне навчання здійснюється безкоштовно за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Поспішайте покращити свої навички та підвищити рівень знань у сфері бухгалтерського обліку та оподаткування. Деталі дізнавайтесь у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32-13-28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру за місцем вашого перебування. Контакти тут https://cutt.ly/OJ48QYR.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у серпні 2022 року, тут: https://cutt.ly/3JpR7S1

Є питання сфери зайнятості? Звертайтеся за телефонами, що розміщені тут https://cutt.ly/hZEr1jN/.

 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості