Кому роботодавці Кіровоградщини готові платити найвищу зарплату?

  • 143

На обліку у міськрайонних центрах зайнятості та філіях Кіровоградського обласного центру зайнятості перебуває 11 124 безробітних.

Порівняно з аналогічним періодом 2021 року, середній рівень оплати праці у вакансіях збільшився з 7,2 тис. грн до 8,2 тис. грн.

Так, найвищу заробітну плату роботодавці готові платити трактористам-машиністам сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (50 000 грн), бухгалтерам (43 384 грн), водіям автотранспортних засобів (25 000 – 30 000 грн), лікарям-хірургам (20 000 грн) та лікарям-терапевтам (20 000 грн).

Якщо ви перебуваєте у пошуку роботи та вас зацікавила одна з вищевказаних вакансій або ж бажаєте переглянути всі наявні вакантні місця, переходьте на сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості. Онлайн-помічник за посиланням: https://is.gd/LQ66ql.

До того ж слід зауважити, що більшість роботодавців надає перевагу тим, хто не зупиняється на досягнутому, та  удосконалює свої професійні навички і підвищує власну кваліфікацію.

У цьому вам допоможе Державна служба зайнятості. Ви можете завернутися до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32-13-28 або до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування. Контакти тут https://cutt.ly/OJ48QYR

Крім того, пропонуємо вам приєднатися до чат-боту державної служби зайнятості у Telegram-каналі https://t.me/DCZWorkNowBbo.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості