Для майбутніх успішних підприємців!!!

  • 170

Фото без описуФото без опису

Як ми повідомляли раніше постановою Кабінету Міністрів України       від 21 червня 2022 року № 738 Уряд підтримав запуск трьох програм, спрямованих на стимулювання підприємницької діяльності та створення нових робочих місць.

          Перша програма запроваджує мікрогранти у розмірі до 250 тис грн для кожного українця, який хоче започаткувати власну справу або розвинути уже існуюче підприємство:

          мікрогрант надається на створення та розвиток власного бізнесу –             до 250 тис грн за умови створення двох робочих місць та 150,00 тис грн – одного робочого місця.

 Отримувачі мікрогрантів зможуть оформити додатковий інвестиційний кредит за програмою «5-7-9%» .

          Друга програма грантів спрямована на створення та розвиток садівництва, ягідництва та виноградарства. Держава співфінансує закладку саду спільно з підприємцем. Держава надає грант у розмірі 70% від вартості проекту (без ПДВ), 30% - кошти отримувача.

          Третя програма – гранти на створення або розвиток тепличного  господарства.  

Будь-який українець, що має бізнес-план і тверді наміри розпочати власну справу, може розраховувати на підтримку держави.

          У зв’язку з цим, державна служба зайнятості розпочинає підготовку здобувачів освіти за програмою курсів цільового призначення «Бізнес-планування для створення власного бізнесу в умовах реалізації програми отримання мікрогрантів».

          Навчання слухачів організовує Державний навчальний заклад «Полтавський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» як за очною так і дистанційною формою навчання.

Термін навчання – 8 годин (2 дні).

Посилання для реєстрації: https://goo.su/Fdlc5p

Групи формуються по 4 особи за графіком, орієнтовна вартість навчання у групі 1988,90 грн (497,25 грн на одного слухача).

 У плані освітнього процесу крім загальних питань, пов’язаних з підприємницькою діяльністю розглядатимуться теоретичні основи бізнес-планування та проводитиметься практикум із складання бізнес-плану.

          Інформацію можна отримати в центрі зайнятості за тел. (05234) 2-05-64 або в навчальному закладі тел. (0532) 564690