Гурівська сільська рада висловлює слова щирої вдячності за надану гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на території нашої громади, Збройним Силам України та теробороні всім нашим волонтерам

  • 360

Станом на 21 квітня 2022 року на території нашої громади офіційно зареєстровано 148 внутрішньо переміщених осіб, з них 53 - діти , які прибули з територій, де ведуться активні бойові дії.

Деяким категоріям сімей було надано речі першої необхідності: продукти та засоби гігієни, одяг та інші гуманітарні товари.

Гурівська сільська рада висловлює слова щирої вдячності за надану гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на території нашої громади, Збройним Силам України та теробороні всім нашим волонтерам: ГО «ВЕТЕРАНІВ «Побратим», релігійній громаді церкви «Відродження», друзям з Німеччини Nieding Markus Andress, громадській організації «Благодійний фонд «Підгір’я» з Івано-Франківської області, благодійному фонду «Турбота PRO» Волинської області, волонтерам з Данії, а також команді волонтерів та підприємців, зокрема Олександру Шевченко, Максиму Собко, Наталії Демченко.

Дякуємо силам ЗСУ та всім, хто стоїть на захисті нашої держави. Це дає нам змогу забезпечувати надійний тил. І наші спільні зусилля неодмінно приведуть до перемоги.

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису