Онкологічний центр TomoClinic надає безоплатні послуги для вимушених переселенців, які стикаються з онкологічними захворюваннями

  • 285

Наразі навколо нас 99,9% інформації так чи інакше стосується війни — це дійсно важко витримувати, проте ми маємо гідно вистояти це випробування, уникнути смертей та перемогти.

Однак, серед наших громадян є ті, хто давно бореться з не менш страшним ворогом — онкологічними захворюваннями. Рятуючи власне життя від війни, люди вимушено покидають власні домівки, припиняють тривалий лікувальний процес та не мають доступу до спеціалізованої медичної допомоги. 

У Кропивницькому протягом 7 років працює онкологічний центр TomoClinic. Це потужний медичний заклад з повним спектром діагностики та лікування онкологічних захворювань. 

У цей кризовий для держави та наших громадян час, ми надаємо безоплатні послуги для вимушених переселенців, які стикаються з онкологічними захворюваннями. Це безоплатне лікування раку променевою терапією та хіміотерапією(по програмі медичних гарантій НСЗУ).

Є можливість за електронним направленням сімейного лікаря пройти безкоштовно мамографію, деякі аналізи. Серед наших пацієнтів, є люди, які переїхали з Харкова, Маріуполя та інших міст, і сьогодні вони продовжують лікування і нічого не платять.

Вся наша команда гаряче сподівається на Вашу підтримку! Це допоможе зберегти життя та здоров'я українців! 

Діймо разом та перемагаймо! Слава Україні!

Безкоштовне лікування раку: https://tomoclinic.ua/uk/our-news/yaki-poslugi-nadayut-za-rahunok-nszu/

Безкоштовна сімейна медицина: https://7clinic.com.ua/u-skrutni-dlya-vsiyeyi-krayiny-chasy-nasha-klinika-v-kropyvnyczkomu-prodovzhuye-praczyuvaty/

Щоб отримати інформацію телефонуйте на номер гарячої лінії: 0 800 33 16 84