ДО ВІДОМА ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ, ФІЗИЧНИХ ТА ЮРИДИЧНИХ ОСІБ!п

  • 1116

Фото без опису

Гурівська сільська рада нагадує, що відповідно до ст. 67 Конституції України кожен громадянин зобов'язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом.

Сплачені вчасно податки – це запорука своєчасного фінансування галузей охорони здоров’я, освіти та інших важливих на сьогодні соціальних зобов’язань громади перед громадянами. З метою уникнення негативних наслідків та прикрих випадків виконуйте податковий обов’язок та сплачуйте податки вчасно і в повному обсязі.

При несвоєчасній сплаті податків до платника застосовуються фінансові санкції - штраф, пеня. Крім того, при виникненні податкового боргу до підприємства застосовується податкова застава на таку суму боргу та вживаються стягнення коштів з рахунків згідно з судовими рішеннями.

Враховуючи викладене, просимо жителів громади сплатити свої боргові зобов’язання, адже для належного утримання території та належного надання своїм жителям необхідних послуг, територіальна громада повинна мати певний ресурс, частину якого складають місцеві податки та збори.

Від вчасно спачених податків залежить розвиток Гурівської громади!