До чистоти довкілля треба #ПрямуватиРазом!

  • 567

Крок за кроком, разом з громадою ми прямуємо до екологічно чистого майбутнього нашої країни – відмітив сільський голова Анатолій Склярчук.

На території Гурівської сільської ради у грудні 2021 року було завершено проект «Сортуємо заради майбутнього». Даний проєкт реалізувався за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансувався Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.

Хочемо висловити велику подяку мешканцям нашої громади та іншим небайдужим жителям інших територій, які підтримали і голосували за наш проект.

21 контейнер було придбано для роздільного збору сміття та планується встановити на території шкіл громади. Адже сортуючи непотріб у школі, діти стануть прикладом для дорослих та навчать сортувати побутові відходи своїх батьків.

Джерелами фінансування проєкту стали кошти Британської Ради в Україні та Гурівської сільської ради. Загальний бюджет проекту склав 98820,0 грн.

Гурівська сільська рада дякує Всім Вам, дорогі друзі, за кожен ваш голос. Цей результат показав, що наша сила в єдності.

Фото без описуФото без опису