Чи можна отримати адміністративні послуги з питань застосування праці іноземців через ЦНАПи об’єднаних територіальних громад?

  • 756

                                                                      Застосування праці іноземців

 

Для отримання дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) роботодавець має подати необхідні документи до Кіровоградського обласного центру зайнятості. Подати документи можливо також через центри надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП).

Обласним центром зайнятості налагоджено взаємодію щодо прийому документів та видачі дозволів з двома ЦНАПами об’єднаних територіальних громад  (затверджено відповідні інформаційні та технологічні картки) – відділом “ЦНАП Благовіщенської міської ради” та відділом “ЦНАП Устинівської селищної ради”.

У разі звернення інших об’єднаних територіальних громад обласним центром зайнятості будуть затверджені відповідні інформаційні картки (затверджені технологічні картки є єдиними для всіх ЦНАПів).

Ознайомитись з відповідною інформацією можливо на вебсторінках громад. Наприклад, на вебсторінці Благовіщенської міської ради.

Детальніше за посиланням: https://blagovischenska-gromada.gov.ua/poslugi-13-54-42-19-05-2021/

 

#Електроннийкадровийклуб