До уваги роботодавців, представників малого та середнього бізнесу у туристичній та готельно-ресторанній галузях

  • 285

Фото без опису

Цього року, зважаючи на виклики пандемії для представників малого та середнього бізнесу, Google Україна започатковує онлайн-курс для розвитку цифрових навичок представників малого та середнього бізнесу у туристичній та готельно-ресторанній галузях. Метою курсу є допомога суб’єктам господарювання в отриманні нових цифрових знань для розвитку та більших можливостей працевлаштування задля ефективного подолання наслідків впливу COVID-19.

Курс складається із 7 безкоштовних онлайн-тренінгів та практичних занять в період з 16.11.2021 по 7.12.2021 від провідних експертів у галузі цифрового маркетингу, аналітики та продажів. Тренінги орієнтовані на представників туристичної галузі та готельно-ресторанної індустрії. Водночас курс охоплює універсальні теми можливостей цифрових технологій, що будуть корисними для будь-кого, хто прагне вдосконалити цифрові навички для роботи онлайн.

У зв’язку з цим, запрошуємо Вас скористатись можливістю проходження безкоштовного курсу онлайн-тренінгів та практичних занять, які дозволять представникам туристичної та суміжних із нею сфер, а також, за необхідності, іншим зацікавленим особам, розвинути власні цифрові навички та отримати більше можливостей для професійної реалізації.

Програма тренінгів є спільним проектом Google Україна та Уряду, а саме Міністерства цифрової трансформації, Міністерства культури та інформаційної політики та Державного агентства розвитку туризму.

Офіційний сайт курсу: https://adsonair.withgoogle.com/google-for-tourism-ua. Контактна особа: Олександр Назола-Сабадан, +38-096-780-8698, on@cfcbigideas.com