Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва

  • 1282

Фото без описуШановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення професійного свята – Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Ваше професійне свято – це ще одна нагода подякувати вам за майстерність, творчість та активну культурно-просвітницьку діяльність. Ваш талант та відданість роботі збагачує і розвиває безцінні скарби національної культури. Саме завдяки вашим мистецьким здобуткам культура громади – це краса, гордість і незмінне багатство України.

Культура завжди об’єднує людей, які вкладають в неї душу, терпіння і самовіддану працю. Вона ніколи не продається і не купується. Культура – це не робота, а місія, яка несе добро та красу.

Цей день об’єднує всіх, хто не уявляє свого життя без музики, живопису, театру, танцю, книги, хто день у день веде величезну просвітницьку роботу.

Люди вашої професії особливі, бо талант дається не кожному. Щоб успішно працювати у сфері культури, потрібно щодня виявляти ініціативу і творчість, завойовувати серця людей.

Ви формуєте унікальний культурний простір, який об’єднує людей. А головне – робите все для того, аби культура розвивалася, була живою та сучасною.

Дякую вам за Вашу працю! Ви докладаєте максимальних зусиль для того, щоб ми могли пишатися нашою громадою. Саме Ви вмієте повести за собою і дорослого, і дитину у світ прекрасного, та відіграєте головну роль у збереженні духовної спадщини.

Бажаємо Вам теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

Міцного вам здоров’я, сил та енергії для нових творчих звершень, людської шани і вдячності!

Інші новини

Всі новини