З робочим візитом до Гурівської територіальної громади завітали директор Кіровоградського обласного центру соціальних служб Сергій Пастернак та начальник відділу методичної та інформаційно-аналітичної роботи Віта Уманська

  • 924

29 жовтня 2021 року з робочим візитом до Гурівської територіальної громади завітали директор Кіровоградського обласного центру соціальних служб Сергій Пастернак та начальник відділу методичної та інформаційно-аналітичної роботи Віта Уманська.

В ході візиту було проведено зустріч з сільським головою Анатолієм Склярчуком, заступником сільського голови Юрієм Ківшиком, керуючим справами (секретарем) виконкому Геннадієм Вітряком, директором Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Гурівської сільської ради Тетяною Рябчук. Обговорили реалізацію державної політики з питань надання соціальних послуг вразливим групам населення на території громади. Комунальному закладу «Центр надання соціальних послуг» Гурівської сільської ради надано методичну допомогу щодо організації роботи з сім'ями, в яких виховуються діти.

Фото без описуФото без описуФото без опису