Святковий концерт до Дня села Варварівки, Дня Державного прапора, 30-річчя Незалежності України

  • 398

21 серпня 2021 року доброго, сонячного, світлого дня дорогі жителі та гості с. Варварівка прийняли найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди Дня Державного прапора, 30 річчя Незалежності України та Дня села Варварівка.

Святкування розпочалися з волейбольного турніру на кубок Варварівки між селами Гурівської громади в якому взяли участь та розділили місця:

с. Варварівка - І місце;

с. Іванівка - ІІ місце;

с. Бокове/Ганнівка – ІІІ місце.

Після урочистого відкриття свята з теплими привітаннями і побажаннями виступив Гурівский сільський голова Анатолій СКЛЯРЧУК та запрошені гості: депутат обласної ради Олександр ШЕВЧЕНКО і заступник голови районної державної адміністрації Ігор ДЕМЧУК.

З нагоди Дня села, бо саме цього дня минає 245 років з дня першої згадки про село Варварівка та 30-ї річниці Незалежності України Гурівська сільська рада нагородила жителів за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву і громадську позицію та вагомий особистий внесок у розвиток громади.

Завдячуючи меценатам дітки мали змогу безкоштовно розважатися на атракціонах, грати в ігри та отримувати цікаві призи.

Після урочистостей жителів вітав ансамбль народної та сучасної музики «Єлизавет-ретро» м. Кропивницький.

Все завершилося запальною дискотекою та святковим салютом.

Нехай наша Україна буде сильна і багата,

Нехай наша земля буде вільна і єдина.

Єднаймося браття, бо ми українці – славний народ!

Нехай живе наша громада. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожній родині, вулиці кожному домі. І куди б не завела Вас доля нехай стежина повертає додому у рідну домівку, у рідну громаду.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухе)Нет описания фото.Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (13 человек, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (1 человек, играет в волейбол и мяч)Возможно, это изображение (1 человек, стоит и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (на открытом воздухе)