День незалежності України

  • 258

Шановні жителі Гурівської громади, шановні українці!

Прийміть найщиріші вітання та побажання з нагоди Дня Незалежності України!

День незалежності України – важливе свято для кожного українця. В цей день прийнято згадувати усіх, хто працював і працює на благо держави, а також дякувати тим, хто жертвує своїм життям заради мирного неба. Адже цього дня згадуються щемливі моменти нелегкої української історії.

У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці.

Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього – обов’язок кожного з нас, усього народу. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу. Сердечно бажаю Вам, дорогі друзі, щастя, радості і добра.

30 років незалежності продемонстрували світу, що Україна відбулася як держава, здатна утверджувати демократичні цінності, відстоювати гідність та плекати національну ідентичність.

Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім добро та порозуміння, згуртованість, мир та любов! Зі святом!

З повагою

Сільський голова                                                                                                Анатолій СКЛЯРЧУК

Возможно, это изображение (текст)Возможно, это изображение (текст)

Інші новини

Всі новини