День знань

  • 1209

Дорогі учні, шановні вчителі та батьки! Щиро вітаю всіх з Днем знань – справжнім всенародним святом, святом мудрості, доброти і людяності!

Особливо теплі привітання нашим першокласникам – учням нової української школи, на яких чекає зустріч із великим та прекрасним світом знань! Будьте допитливими і активними. Бадьорості вам і, неодмінно, гарного настрою!

Майбутнім випускникам бажаю успіхів у навчанні, впевненості у завтрашньому дня та досягнення поставленої мети. Хай збудуться ваші мрії та сподівання ваших батьків, які бажають бачити своїх дітей сумлінними, розумними, вихованими і освіченими.

Розпочинається напружений період і для педагогічних працівників – мудрих наставників та вихователів. Велика подяка шановним вчителям за щоденну самовіддану працю, турботу і любов. Бажаю не втрачати оптимізму, накопичувати позитив і знання, щоб щедро ними ділитися з учнями. Батькам і педагогам бажаю здоров’я, терпіння та розуміння.

Зичу всім успішного навчального року. Добра, тепла, злагоди та миру нашій Україні!

З повагою

Сільський голова                                                                                                    Анатолій Склярчук

Возможно, это изображение (цветок и текст)

Інші новини

Всі новини