Стратегія – визначення майбутнього, до якого прагне громада!

  • 898

Фото без опису

Стратегія – визначення майбутнього, до якого прагне громада!

Її наявність допоможе досягнути успіху у реалізації будь-яких проєктів муніципалітетів.

Потенційні донори, перш ніж надати фінансові ресурси для реалізації проєктів громади, мають упевнитися, що це відповідає пріоритетам розвитку території, визначеним стратегічним документом.

Громади, які мають стратегію – знають чого хочуть досягнути, які потрібні ресурси, що для цього потрібно робити, коли і якими силами.

Гурівська територіальна громада за підтримки Міжнародної  програми «U-LЕАD» розробляє Стратегію розвитку Гурівської  територіальної громади на період до 2027 року (далі – Стратегія).

Важливим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) щодо ідей проєктів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії. Ідеї проєктів буде відібрано та проаналізовано робочою групою з розробки Стратегії.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Гурівської громади, представників місцевого самоврядування, громадські організації, установи та організації усіх форм власності, жителів громади запропонувати ідею(-ї) проєкту(-ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Подати проєктну ідею можна у спрощеній процедурі заповнивши ФОРМУ ЗА ПОСИЛАННЯМ.

 

Ідеї проєктів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

1. Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа.

2. Термін реалізації проєкту – не більше 3 років (2022-2024 рр)

3. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проєкту.

4. Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається (Додаток 2)

5. Проєктна ідея стосується одного завдання із Стратегії розвитку Гурівської  громади (Додаток 1)

6. Збір проєктних ідей триває до 30.08.2021 включно. Проєктна пропозиція має бути надіслана не пізніше 23:59 30.08.2021року.

Проєктні пропозиції, які будуть надіслані пізніше встановленого строку чи не відповідатимуть встановленій формі, розглядатися не будуть.

Заповнені форми надсилайте на e-mail: gur.rosvitok@ukr.net з поміткою «До Стратегії».

Якщо у Вас виникли питання, звертайтеся, будь ласка, до відділу розвитку територій Гурівської  сільської ради, тел. 0665706432.