Повідомлення про початок громадського обговорення проєкту детального плану території

  • 337

Виконавчий комітет Гурівської сільської ради повідомляє, що на офіційному веб-сайті Гурівської сільської ради в розділі «Містобудівна діяльність» оприлюднено проект детального плану території обмеженої вулицею Шевченка для будівництва складу зберігання зерна загальною площею 4,0000 га в селі Гурівка Кропивницького району Кіровоградської області та звіт про стратегічну екологічну оцінку.

Підстава розроблення детального плану території - рішення Гурівської сільської ради від 02.04.2021 № 522.

Замовником проекту детального плану території є Гурівська сільська рада, розробником – ТОВ «БАЗИС-КР».

Громадське обговорення проекту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку триває з 23 липня по 23 серпня 2021 року.  

Із проектом містобудівної документації (пояснювальною запискою, графічними матеріалами, звітом про стратегічну екологічну оцінку) можна ознайомитись на веб-сайті Гурівської сільської ради  https://gurivska-gromada.gov.ua/mistobudivna-diyalnist-10-52-06-19-07-2021/ або до завершення процедури проведення громадського обговорення у приміщенні Гурівської сільської ради за адресою: с.Бокове, вул.Миру, 2.    

12 серпня 2021 року відбудеться громадське слухання проекту детального плану території обмеженої вулицею Шевченка для будівництва складу зберігання зерна загальною площею 4,0000 га в селі Гурівка Кропивницького району Кіровоградської області в приміщенні Гурівської сільської ради за адресою: с.Гурівка, вул.Миру, 2А. Початок о 11:00 год.

Письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна подавати                         до 23 серпня 2021 року включно до Гурівської сільської ради або на електронну скриньку: gurivka.sr@ukr.net

Відповідальною посадовою особою Гурівської сільської ради за організацію розгляду пропозицій є Денис Павлюсев, начальник відділу комунальної власності, містобудування, архітектури та благоустрою Гурівської сільської ради. Телефон для довідок: (067) 8353874.

Екологічна інформація, у тому числі пов’язана зі здоров’ям населення, що стосується проекту детального плану території обмеженої вулицею Шевченка для будівництва складу зберігання зерна загальною площею 4,0000 га в селі Гурівка Кропивницького району Кіровоградської області знаходиться в Департаменті охорони здоров’я Кіровоградської ОДА та Департаменті екології, природних ресурсів та паливно-енергетичного комплексу  Кіровоградської ОДА.

Транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводяться.