Роботодавці Кіровоградщини потребують швачок та закрійників

  • 378

Професії швейної галузі входять до п’ятірки професій, що мають найбільший попит на сучасному ринку праці. Це й не дивно, адже потреба у таких фахівцях постійна і має тенденцію до зростання.

Станом на 14 червня роботодавці області потребують 12 швачок та 1 закрійника. Майстри голки, нитки та закрійних ножиць потрібні у Кропивницькому та Новоукраїнському районах Кіровоградщини.

Кропивницький район: 9 вакансій швачок у Кропивницькій міській територіальній громаді (заробітна плата: від 7500 до 8400 грн), 2 вакансії швачок у Долинській територіальній громаді (заробітна плата: 6000 грн) 1 вакансія закрійника у Знам’янській громаді (заробітна плата: 6050 грн).

Новоукраїнський район: 1 вакансія швачки у Новомиргородській територіальній громаді.

Серед роботодавців, які потребують фахівців швейної майстерності, як великі та середні промислові підприємства, так і ательє й салони рукоділля.

Якщо вас зацікавили запропоновані вакансії, але ви не маєте відповідної освіти, за сприяння служби зайнятості ви маєте можливість пройти профнавчання та опанувати затребувану на ринку праці професію. Для цього Вам необхідно звернутися до центрів зайнятості або філій обласного центру зайнятості за місцем Вашого перебування.

 

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості