Спортивне свято "Тато, мама, я - спортивна сім’я"

  • 663

14 травня на базі Ганнівської філії відбулося спортивне свято "Тато, мама, я - спортивна сім’я".

Радо зустрічали гостей на порозі закладу маленькі ганнівчани з вітальними словами, українським таночком та короваєм.

Перед початком змагань всі родини дружно, під жваву музику, виконали веселу розминку, яку підготували і провели юні спортсмени с.Ганнівки. Тож змагання стартували і учасники гайнули здобувати перемоги у веселих конкурсах: "автогонках" - їзда на дитячих велосипедах, "шиномонтаж" – перекачування шин, іграх з повітряними кульками та баскетбольними м’ячами, стрибками на фітбольних м’ячах, скакалках та в мішках, естафет на влучність "дартс", комбінованих естафет та перетягування канату.

Учні Ганнівської філії подарували спортивним родинам, гостям та глядачам хвилини незабутньої радості, продемонструвавши різні веселі таночки та пісні.

Цього дня сім’ї-учасники перетворились у один єдиний механізм, що крокував до перемоги, підтримуючи один одного. Відтак за результатами конкурсів перемогу здобула родина Скітецьких (с.Бокове), II місце – родина Унгурян (с.Ганнівка), III місце – Вербиченко (с.Гурівка), 4 місце - родина Кундас (с.Братолюбівка). Учасники заходу отримали грамоти та цінні призи, дітвора - спортивні подарунки та солодощі, ну а найцінніша нагорода - позитивні враження та емоції, що залишаться із ними на все життя.

Дякуємо за участь в заході нашим сім'ям-активістам! Вітаємо переможців змагань! Бажаємо нових перемог!