На Кіровоградщині у садочках відкриті 12 вакансій педагогічних працівників

  • 385

Фото без опису

Дошкільні навчальні заклади Кіровоградщини потребують близько 20 працівників

 

За інформацією обласного центру зайнятості, роботодавці Кіровоградщині офіційно зареєстрували потребу у працівниках дошкільних навчальних закладів.

Зокрема, у Кропивницькому дошкільні навчальні заклади потребують 6  вихователів дошкільного навчального закладу (заробітна плата: 6000/ 6500/ 6814 грн), 2 керівників музичних (заробітна плата: 4500/ 6000 грн), 1 керівника гуртка для здійснення додаткової освіти дітей дошкільного віку (заробітна плата: 5250 грн), 1 сестру медичну (брата медичного) (заробітна плата: 6000 грн), 1 сестру медичну (брата медичного) з дієтичного харчування (заробітна плата: 3000 грн) та 1 двірника (заробітна плата: 4800 грн).

У Добровеличківці до ясел-садочку потрібен електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування (заробітна плата: 3000 грн).

До одного з ДНЗ Долинської на роботу запрошують керівника музичного та підсобного робітника. Заробітна плата за обома вакансіями: 6000 грн.

Один з садочків Знам’янки, на період декретної відпустки основного працівника, потребує керівника музичного (заробітна плата: 6000 грн).

В Олександрії до ясел-садочку потрібен керівник музичний (заробітна плата: 6000 грн).

До одного з дошкільних навчальних закладів Світловодська на роботу запрошують робітника з комплексного обслуговування й ремонту будинків (заробітна плата: 6000 грн).

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

 

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості