Вітаємо з Великодніми святами!

  • 770

Шановна громадо!
Від імені виконавчого комітету та депутатів Гурівської сільської ради прийміть щиросердні вітання з радісними і величними Великодніми святами.


Нехай світло Христового Воскресіння, що уособлює торжество істини і велич духу, щедро обдарує вас небесними і земними ласками та щедротами, зміцнить здоров’я, принесе щастя, мир, добро і злагоду в кожну оселю, в кожну родину!
Нехай неповторні Великодні передзвони наповнять ваші серця вірою, надією, любов’ю!
Нехай у день святої неділі торкнеться вас Господня благодать. Нехай за столом збереться вся ваша велика родина, а стіл прикрасять великодні паски і різнобарвні писанки. Давайте спробуємо стати  добрішими до своїх близьких, до всіх людей, що нас оточують.  Нехай радість, милосердя огорнуть ваші серця, а Господь допомагає вам у всіх починаннях.
Нехай Світло Воскресіння Христового надає Вам силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращий завтрашній день! У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю, щоб Ваше життя було чистим,  як Святий Благодатний вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка. 
Сердечно зичу здоров’я кожному з вас, благодаті, й світлої Великодньої радості, здійснення найзаповітніших мрій!

З повагою

Сільський голова                                                                                           Анатолій СКЛЯРЧУК