День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

  • 731

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначається щорічно у третю неділю березня. Цьогоріч це припало на 21 березня.


Фото без опису


Шановні працівники й ветерани житлово-комунального господарства та сфери побутового обслуговування населення! 


Вітаємо вас з нагоди професійного свята! 
Висловлюємо вдячність усім, на кого покладено важливу роль у забезпеченні діяльності народногосподарського комплексу громади, задоволенні потреб людей у повсякденних і життєво необхідних послугах. 
Завдяки вашій наполегливості, працьовитим рукам та мудрості, незважаючи на всі негаразди сьогодення, населення стабільно забезпечується теплом, проводиться ремонт житла, благоустрій та озеленення вулиць і парків, надаються послуги з ремонту побутової техніки, взуття тощо. Ви робите все можливе, щоб обсяг та якість цих послуг відповідали запитам наших жителів. Від вашого професіоналізму і сумлінності залежить загальний соціальний настрій суспільства. 
Зичимо вам міцного здоров’я, хорошого весняного настрою, наснаги, злагоди, щастя і світлого майбутнього, ініціативи й діловитості у виконанні професійних завдань. 
Зі святом вас!


З повагою                                                                                                   Анатолій СКЛЯРЧУК