У Гурівці відбувся міні-ярмарок вакансій на замовлення ТОВ «Спецпромремонт»

  • 411

Фото без опису

Машиніст дробильних машин, машиніст навантажувальної машини, машиніст екскаватора, водій автотранспортних засобів та вагар – саме такий перелік вакансій був запропонований шукачам роботи представником ТОВ «Спецпромремонт» Сергієм Лисенком під час міні-ярмарку вакансій, що відбувся учора, 16 березня, у приміщенні КЗ «Гурівський центральний будинок культури Гурівської сільської ради».

Як повідомив С. Лисенко, ТОВ «Спецпромремонт» займається добуванням декоративного та будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди, глинистого сланцю, а також здійснює торгівлю видобувними матеріалами, машинами й устаткуванням для добувної промисловості та будівництва. Він наголосив, що підприємство розробляє родовище гранітів, яке знаходиться біля с. Гурівки Долинського району.

Під час активного спілкування представника роботодавця та шукачів роботи було обговорено низку важливих питань. Серед них: перспективи розвитку товариства, розширення штату працівників, введення позмінного графіку роботи. Йшлося й про можливості проходження професійного навчання шляхом стажування безпосередньо на робочому місці для тих, хто немає достатнього досвіду роботи.

Від учасників міні-ярмарку лунало чимало питань, серед головних – питання оплати праці. Як зазначив С. Лисенко, перший місяць робітник отримуватиме мінімальну заробітну плату (6000 грн), а потім можливий ріст рівня оплати праці за рахунок преміальних, понаднормових та інших виплат (від 10000 до 12000 грн).

Фахівці районної філії обласного центру зайнятості також надали професійні відповіді на усі запитання, що турбували учасників заходу, у т.ч. щодо зайнятості та інших питань, пов'язаних з працевлаштуванням та отриманням послуг, які надає служба зайнятості клієнтам.

На завершення заходу усім зацікавленим особам було запропоновано заповнити анкету роботодавця та поспілкуватись особисто.

 

Вікторія Ільченко, провідний фахівець сектору взаємодії з роботодавцями відділу надання соціальних послуг Долинської районної філії обласного центру зайнятості