Святкові концерти до 8 березня

  • 888

6 березня до свята Міжнародного жіночого дня сільський голова Анатолій Склярчук разом зі старостами привітали жителів громади.
У Боковому концертну програму розпочали місцевий вокальний колектив «Мрія», а продовжили свято народний вокальний ансамбль «Калинонька» (під керівництвом музичного керівника Миколи Дмітрієва) Гурівського будинку культури.
У Варварівці свято організували місцеві аматори Варварівського будинку культури.
До Братолюбівського будинку культури також завітав ансамбль «Калинонька», щоб порадувати глядачів гарними піснями. Аматори Братолюбівського будинку культури завершили свято. 
У Гурівці святковий концерт підготував вокальний ансамбль «Гармонія» (під керівництвом художнього керівника Василя Глоби) Гурівського будинку культури.
На кожному з концертів з вітальними словами виступили голова громади Анатолій Склярчук та старости сіл: у Боковому - Ірина Соколенко, у Варварівці та Братолюбівці - Юрій Гонтарюк.
Також всі дівчата, жінки та бабусі отримали квіти та подарунки за спонсорської підтримки депутата Кіровоградської обласної ради Олександра Шевченка та депутата Гурівської сільської ради Миколи Пащенка.