Щодо організації співпраці

  • 742

Фото без опису

Про професійну орієнтацію молоді, створення передумов для її професійної самореалізації, запобігання молодіжному безробіттю, організація та проведення комплексної, системної профорієнтаційної роботи серед даної категорії населення нещодавно йшлося під час робочої зустрічі начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Гурівської сільської ради Шевченко Юлії та провідного фахівця з питань зайнятості Долинської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості  Світлани Щербіни.

         «На сьогоднішній день випускники загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних училищ, вищих навчальних закладів страждають від невизначеності своєї подальшої кар’єри. Більшість з них потребує спеціального профорієнтаційного консультування для визначення професійних інтересів, подальшого професійного становлення та реалізації потенційних можливостей», - на цьому наголосила пані Юлія.

         У відповідь фахівчиня Долинської районної філії Світлана Щербіна повідомила, що служба зайнятості проводить комплексну роботу з професійної орієнтації населення, в тому числі учнівської молоді, сприяє запровадженню інноваційних профорієнтаційних послуг, і завжди готова до співпраці.

         Сторони обговорили напрямки проведення спільних профорієнтаційних заходів, метою яких стане професійне самовизначення населення сільської ради та підписали угоду про співпрацю та координацію зусиль у сфері зайнятості.