Майстри гарних посмішок: на Кіровоградщині потрібні стоматологи

  • 336

Фото без опису

Майстри гарних посмішок: на Кіровоградщині потрібні стоматологи

 

Сьогодні, 9 лютого, відзначається Міжнародний день стоматолога. Наразі на Кіровоградщині потрібні 2 лікаря-стоматолога та 1 сестра медична (брат медичний) для роботи у стоматологічному кабінеті.

Професія стоматолога охоплює досить великий спектр діяльності: лікування, профілактика, хірургічні втручання, протезування, виправлення прикусу і багато іншого.

Так, зубний лікар потрібен до міської лікарні однієї з ОТГ Добровеличківщини. За надання медичної стоматологічної допомоги лікареві пропонують 6000 гривень на місяць. Вимогою до претендента на посаду є стоматологічна лікувальна практика.

Стоматологічна поліклініка в Олександрії запрошує на роботу лікаря-стоматолога для надання стоматологічних послуг у дитячому відділенні. Заробітна плата: 7000 грн. Вимоги до кандидата: проходження медогляду, досвід роботи за спеціальністю 3-5 років.

У Кропивницькому один з фізичних осіб-підприємців, які надають стоматологічні послуги, зареєстрував вакансію сестри медичної (брата медичного) для роботи у приватному стоматологічному кабінеті. До обовязків медпрацівника входитиме стерилізація та обробка інструменту, а також асистування лікарю-стоматологу. Робочий день з 8:00 до 15:00 або з 13:00 до 20:00 за індивідуальним графіком. Вимог до стажу роботи претендентів роботодавець не має, проте бажаючі працевлаштуватися на дану посаду повинні мати освіту за спеціальністю «Сестринська справа».

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до районних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

 

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості