Засідання робочої групи Гурівської територіальної громади з розробки Стратегії розвитку

  • 419

20 січня 2021 року відбулося перше засідання Робочої групи Гурівської територіальної громади, яка буде розробляти Стратегію розвитку до 2027 року.

Відкрив засідання Гурівський сільський голова Анатолій Склярчук. Він зазначив, що громада розроблятиме Стратегію максимально відкрито. У свою чергу робоча група працюватиме плідно з урахуванням думки жителів громади.

«Ми включили в робочу групу з розробки Стратегії розвитку Гурівської територіальної громади представників депутатського корпусу, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту, директора дослідно–селекційного дендрологічного лісового центру «Веселі Боковеньки», громадських активістів, підприємців, педагогів та голову ветеранської організації. Тобто, ми намагались залучити всі сфери населення», - зазначив Анатолій Степанович.

З вітальним словом до учасників звернувся керівник Кіровоградського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» Олег Яременко.

Модерував засідання робочої групи Денис Абрамов, експерт Програми «U-LEAD з Європою» з розробки стратегій місцевого розвитку у Кіровоградській, Дніпропетровській та Запорізьких областях України.

Під час засідання учасники розглянули ключові принципи та складові процесу стратегічного планування, затвердили план діяльності робочої групи на 2021 рік. Також окрему увагу приділили підготовці соціально-економічного аналізу Гурівської громади та проведенню відповідного опитування мешканців громади.