Проекти рішень №б/н «Проєкти рішень ІХ сесії VIII скликання»

  • 190
Скликання: Восьме скликання
Сесія / комісія: Дев'ята сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата прийняття: 23.06.2021
Дата оприлюднення: 23.06.2021
Номер документу: б/н
Назва документу: Проєкти рішень ІХ сесії VIII скликання
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розроблення генеральних планів населених пунктів та планів зонування с.Благодатне, с.Бокове, с.Варварівка, с.Василівка, с.Веселі Боковеньки, с.Гурівка, с.Ганнівка, с.Дубровине, с.Зелений Гай, с.Іванівка, с.Нагірне, с.Никифорів (0.04 МБ)
  2. Про впорядкування продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та пива (крім безалкогольного) на території Гурівської сільської ради (0.02 МБ)
  3. Про затвердження опису та зразка печатки служби у справах дітей Гурівської сільської ради (0.16 МБ)
  4. Про створення філій та затвердження Статуту Комунального закладу «Боківський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Гурівської сільської ради» в новій редакції (0.09 МБ)
  5. Про затвердження Положення про відділ соціального захисту та охорони здоров’я Гурівської сільської ради в новій редакції (0.04 МБ)
  6. Про затвердження Положення про відділ освіти, культури, молоді та спорту Гурівської сільської ради Кіровоградської області в новій редакції (0.04 МБ)
  7. Про внесення змін до рішення сільської ради «Про затвердження Переліку об’єктів та видів оплачуваних суспільно корисних робіт для осіб, на яких судом накладене адміністративне стягнення у виді суспільно корисних робіт, по Гурівській сільській терит (0.02 МБ)
  8. Про прийняття у комунальну власність Гурівської сільської ради із комунальної власності Гурівської сільської ради Кіровоградської області закладів освіти (0.29 МБ)
  9. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24 грудня 2020 року №45 «Про бюджет Гурівської сільської територіальної громади на 2021 рік» (0.64 МБ)
  10. Про делегування повноважень відділу освіти, культури, молоді та спорту Гурівської сільської ради Кіровоградської області (0.02 МБ)
  11. Про затвердження переліку закладів культури базової мережі місцевого рівня Гурівської сільської ради (0.03 МБ)
  12. Про створення філій та затвердження Статуту Комунального закладу «Гурівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Гурівської сільської ради» в новій редакції (0.12 МБ)
  13. Про затвердження переліку туристичних маршрутів місцевого рівня Гурівської сільської ради (0.34 МБ)
  14. Земельні питання с.Варварівка, с.Ситаєве (0.39 МБ)
  15. Земельні питання с.Братолюбівка, с.Дубровине (0.57 МБ)
  16. Земельні питання с.Бокове, с.Ганнівка (0.08 МБ)
  17. Земельні питання с.Гурівка, с.Пишне, с.Благодатне, с.Червоне (0.32 МБ)
  18. Земельні питання с.Василівка, с.Іванівка, с.Зелений Гай, с.Веселі Боковеньки, с.Никифорівка, с.Нагірне (0.89 МБ)